PREDSTAVE

Ana Migrena

Andrej Rozman Roza

Ana Migrena je komedija, ki posega v svet množičnih medijev, oziroma  televizije in televizijske nadaljevanke – žajfnice, ki je na meji karikature. Avtor Andrej Rozman Roza nam pokaže, da svet španskih TV novel ni samo televizija ampak jih lahko spravimo tudi na gledališki oder. Družinska saga z zamenjanimi  dojenčki, ljubezenskimi intrigami, sedenju na dveh stolih, moralnimi vprašanji in kupom reklam nam ponuja karikiran pogled na svet v katerem živimo.

Neskončno ljubljeni moški

Desa Muck

Igrajo: Tina Baštevc, Irena Toš Koren, Dragica Medved, Mojca Metličar, Jože Goričan, Gregor Medved, Leopold Medved, pevci Cirkovški fantje: Marko Urih, Dejan Robar, Denis Robar, Aljaž Meved

Režija: Jože Mohorko

Komedija Neskončno ljubljeni moški govori o odnosih med ljudmi, ki so komični in tragični obenem. Žrtev je tokrat, v nasprotju z običaji v slovenski dramatiki, moški. Moški, ki si želi ljubezni in jo išče pri različnih ljudeh. Seveda ga to vodi v propad. Zgodba je prežeta s komičnimi in grotesknimi prizori, v katerih je zlahka zaznati podobnost s prenekatero zgodbo iz resničnega življenja. V igri nastopijo stereotipni liki podalpskega sveta kot je prezaposleni mož Dušan, njegova zdolgočasena žena in njen ljubimec; mladenka, ki »se še išče«; gej Igor, ki želi Dušanu ugajati, kot mu po njegovem prepričanju ne more nobena ženska… Predvsem pa vsi prikazujejo razliko med resničnimi čustvi in zasvojenostjo z ljubeznijo.

Kurbe

Mama je umrla dvakrat

Micki je treba moža